Naše usluge


U NOVA nekretninama, nudimo širok spektar usluga osmišljenih kako bi zadovoljili sve vaše potrebe za nekretninama. Naš tim iskusnih profesionalaca posvećen je osiguravanju da svaka transakcija bude glatka, transparentna i prilagođena vašim jedinstvenim zahtjevima. Evo pregleda usluga koje pružamo: 

Kupnja i Prodaja Nekretnina 
Bilo da kupujete svoj prvi dom, prodajete investicijsku nekretninu ili proširujete svoj portfelj, vodimo vas kroz cijeli proces. Specijalizirani smo za sve vrste transakcija u nekretninama, uključujući stambene, komercijalne i industrijske objekte. 

Provjera Vlasništva i Pravnog Statusa 
Razumijemo važnost jasnog vlasništva i pravnog statusa nekretnine. Naš tim pažljivo provjerava i usklađuje vlasničke zapise, osiguravajući da su svi dokumenti točni i ažurirani. To pomaže u sprečavanju pravnih problema i pruža mir i sigurnost. 

Provjera Zakonitosti Zgrade 
Prije nego što investirate u nekretninu, ključno je potvrditi njezin pravni status. Provodimo temeljite provjere kako bismo osigurali da nekretnina ispunjava sve relevantne propise i dozvole, smanjujući rizik od budućih komplikacija. 

Procjena Tržišne Vrijednosti 
Točna procjena ključna je za uspješne transakcije s nekretninama. Naši stručnjaci nude detaljne procjene tržišne vrijednosti, dajući vam jasno razumijevanje vrijednosti nekretnine na temelju trenutnih tržišnih trendova i uvjeta. 

Marketing i Prezentacija Nekretnina 
Vjerujemo da učinkovit marketing može napraviti veliku razliku pri prodaji nekretnine. Naš tim izrađuje prilagođene marketinške strategije, uključujući profesionalnu fotografiju, virtualne obilaske i online oglase, kako bi vaša nekretnina bila što atraktivnija. 

Savjetovanje o Ugovorima 
Navigacija kroz predugovore i ugovore o prodaji može biti složena. Naši savjetnici nude stručno savjetovanje i vodstvo kako bi osigurali da su svi sporazumi pravedni, transparentni i pravno utemeljeni. Radimo blisko s vama kako bismo zaštitili vaše interese u svakom koraku. 

Pravne Usluge 
Kroz našu suradnju s ovlaštenim odvjetničkim uredom, pružamo niz pravnih usluga kako bismo podržali vaše transakcije s nekretninama. Od pregleda ugovora do pravnih savjetovanja, osiguravamo da imate pristup potrebnoj stručnosti. 

Suradnja sa Stručnjacima 
Transakcije s nekretninama često zahtijevaju uključivanje više stručnjaka. Mi koordiniramo s procjeniteljima, geodetima, arhitektima i drugim stručnjacima kako bi vaš proces kupnje ili prodaje bio besprijekoran i sveobuhvatan. 

Izrada Energetskih Certifikata 
Održivost je u središtu naše agencije. Pomažemo u izradi energetskih certifikata, pružajući vam detaljne informacije o energetskoj učinkovitosti nekretnine i predlažući načine za poboljšanje. 

Prilagodba Nekretnina i Pravna Pomoć
Osim naših usluga kupnje i prodaje, također nudimo usluge prilagodbe kako bismo vam pomogli prilagoditi nekretninu vašim potrebama. Naš tim pruža potpunu pravnu pomoćtijekom cijelog procesa, osiguravajući da su sve renovacije i preinake pravno usklađene. S NOVA nekretninama, ne dobivate samo agenciju za nekretnine—dobivate posvećenog partnera koji je predan postizanju vaših ciljeveva u sektoru nekretnina dok promoviramo održivost i dobrobit. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o tome kako vam možemo pomoći u vašem sljedećem pothvatu s nekretninama