O nama


U NOVA nekretninama vjerujemo u redefiniranje iskustva u sektoru nekretnina s naglaskom na održivost i dobrobit ljudi. Mi smo drugačija vrsta agencije za nekretnine, posvećena pružanju i upravljanju nekretninama koje donose korist kako okolišu, tako i ljudima koji ih nastanjuju. 

Naš pristup usmjeren je na pružanje prostora koji su ekološki prihvatljivi, energetski učinkoviti i koji potiču zdraviji način života. Shvaćamo da nekretnine igraju ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti našeg planeta i kvalitete života naših klijenata. Zato dajemo prednost nekretninama koje su dizajnirane u skladu s održivim razvojem — od materijala koji se koriste u izgradnji do izvora energije koji ih napajaju.

Međutim, nije sve samo o okolišu. U NOVA nekretninama duboko brinemo o ljudima koji žive i rade u prostorima kojima upravljamo. Naše su nekretnine pažljivo dizajnirane kako bi povećale udobnost, potaknule dobrobit i stvorile osjećaj zajednice. Bez obzira tražite li obiteljsku kuću, komercijalni prostor ili investicijsku priliku, ovdje smo da vam pomognemo pronaći mjesto koje odgovara vašim vrijednostima.

Pridružite nam se na našem putovanju prema održivijoj i boljoj budućnosti. Istražite naš asortiman ekološki prihvatljivih nekretnina i otkrijte kako pozitivno utječemo na svijet, jednu nekretninu po jednu.

Osnovni podaci:
Naziv: NOVA nekretnine, obrt za usluge, vl. Irena Blažević
Skraćeni naziv: NOVA nekretnine, vl. Irena Blažević
Sjedište: Ulica Gustava Krkleca 38 A, 10090 Zagreb
Ured: Frane Petrića 5, 10000 Zagreb
OIB:
67689930557
MBO: 98606930
Transakcijski račun i naziv banke: HR6824020061140508605, Erste&Steiermärkische Bank d.d.
Članovi uprave: Irena Blažević